View Full Version : Pripadajuce dushe

andjela pizelli
10-02-07, 21:45
Ljubav izmedju dvoje ljudi čije se aure harmonično stapaju,proizvodi vibracije o kojima pjesnici pišu i koje mogu ispoljiti nevjerovatnu magičnost.

Ponekad se dogadja da u trenutku kad se muskarac i žena sretu,oboje instinktivno prepoznaju svoje drugo ja i to u očima onog drugog.Oči se ne zovu bez razloga ogledalo duse.Ovakvih dvoje ljudi u trenutku osjete nepobitnu činjenicu da su već bili,jesu,i da će uvjek biti jedno;čak i onda kada je moguće da se vjekovima opiru svojoj sudbini i pokušavaju da izbjegnu jedno drugo.
Ponekad bez ijedne izgovorene riječi,oni znaju da samo jedno kroz drugo mogu stici do jednistva i da samo ako su zajedno mogu biti kompletni u svakom pogledu.
Muškarac i žena ,koji su pripadajuće duše,gotovo da ne moraju da izgovaraju rijeci Volim te...nijedan čovjek ne moze pokidati veze izmedju njih dvoje,čak ni oni sami.Sila koja je njih dvoje tako kreirala,svemoćna je i neuništiva.Veza izmedju njih dvoje moze oslabiti,njihovo konačno ujedinjenje se može odložiti,ali se ne mogu razdvojiti.Ona je utkana u točak vremena,diktirana slobodnom voljom Viših Andjela.
Sigurno da je više od slučajnosti da se Pripadajuće Duše,širom vascelog zemaljskog šara,nadju u istom trenutku na istom mjestu.Odredjene duhovne energije jesu tu da brinu oko njihovih susreta,sa istom sigurniošću sa kojom se brinu za migracije ptica i padove kometa i te energije jesu vodjene istim Univerzalnim Zakonom,zakonom Karme.
Sudbinskoe veze ne mogu biti razdvojene čak ni kroz iskustvo smrti,izuzev kroz kratke periode zemaljskog Vremena u sadašnjem životu.Za vrijeme ovakvih perioda razdvojenosti,bez obzira na dužinu njihovog trajanja,obe osobe se osjecaju veoma usamljene,prazne i nekompletne.Pa ipak,i pored tih povremenih »praznih hodova«njihovog zajedništva, i tada postoji konstantna pulsirajuća veza medju njima,bez obzira da li su medjusobno udaljeni hiljadama milja.
Ovakva »čuda«se mogu objasniti zakonima metafizike.Meta je rijec grčkog porijekla i znači iznad.Ajnštajn je to znao.
Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja,ljibav je pozitivan elektroimpuls.
Čak i onda kad se otkrije Pripadajuća Duša,veoma često se pojavljuju komplikacije u vidu testiranja,koje izazivaju dugotrajni bol.Samo onda kad se kontinuirano upraznjavaju tolerancija i prastanje,bol se može izbjeći.Uzvraćanje na bol,bolom,može samo da izazove još više obostranog bola,kroz karmičke uzročno-posledične efekte.
Pjesnik Emet Fox:«Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti,ne postoji bolest,koju snažno projektovana ljubav ne moze izliječiti,Ljubav može izvojevati sve pobjede.Ona je koncentrisana kinetička energija,najjača sila u Prirodi.I samo kad biste mogli održati ljubav cijelog života,nebi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost.
Linda Gudmen

inzaghi9
16-03-07, 00:26
ja nikako da je sretnem:confused:

pehar
13-04-07, 22:12
Ponekad se dogadja da u trenutku kad se muskarac i žena sretu,oboje instinktivno prepoznaju svoje drugo ja i to u očima onog drugog.Oči se ne zovu bez razloga ogledalo duse.Ovakvih dvoje ljudi u trenutku osjete nepobitnu činjenicu da su već bili,jesu,i da će uvjek biti jedno;čak i onda kada je moguće da se vjekovima opiru svojoj sudbini i pokušavaju da izbjegnu jedno drugo.
Ponekad bez ijedne izgovorene riječi,oni znaju da samo jedno kroz drugo mogu stici do jednistva i da samo ako su zajedno mogu biti kompletni u svakom pogledu.

predivamn osecaj,smatram da svaka osoba ima svoju pripadajucu dusu,neko na to i ne obraca paznju ili ne smatra da je osoba pored nje bas ta pripadajuca dusa

milenaaaa
14-04-07, 14:10
ja nikako da je sretnem:confused:

bolje i to,nego da je znas,a da vas toliko stvari razdvaja.
vjeruj mi ....:(

del Piero
21-09-07, 10:02
Ja ih cesto srecem:red_bandana:

masaa
27-09-07, 13:34
ee gde li se krije:)

Ribica
28-09-07, 01:09
Anđela, da li je to iz neke knjige Linde Gudmen? Pošto je jako volim

Vendy
28-09-07, 09:34
Ponekad bez ijedne izgovorene rije?i,oni znaju da samo jedno kroz drugo mogu stici do jednistva i da samo ako su zajedno mogu biti kompletni u svakom pogledu.
Muškarac i žena ,koji su pripadaju?e duše,gotovo da ne moraju da izgovaraju rijeci Volim te...nijedan ?ovjek ne moze pokidati veze izmedju njih dvoje,?ak ni oni sami.Sila koja je njih dvoje tako kreirala,svemo?na je i neuništiva.Veza izmedju njih dvoje moze oslabiti,njihovo kona?no ujedinjenje se može odložiti,ali se ne mogu razdvojiti.Ona je utkana u to?ak vremena,diktirana slobodnom voljom Viših Andjela.

Sve sto je napisano je istina http://www.clicksmilies.com/s1106/aktion/action-smiley-076.gif

BorgQueen
06-10-07, 20:51
@andjela, tvoji postovi me skoro ostavljaju bez rijeci.....prekrasno je i ushicena sam tvojom cistocom i nesebicnoscu.....

andjela pizelli
06-10-07, 23:55
@andjela, tvoji postovi me skoro ostavljaju bez rijeci.....prekrasno je i ushicena sam tvojom cistocom i nesebicnoscu.....

hvala na lijepim rijechima,sve shto pronadjem u literaturi,a svidi mi se zelim da podjelim sa drugima:wub2:

da ribice,ovo je tekst linde gudmen,pishe u potpisu

andjela pizelli
07-10-07, 00:03
Najcheshce te pripadajuce dushe ,imaju u sinastrijama ,konjukciju Sunca i Mjeseca,shto je dokaz da su vec jednom,u nekoj predhodnoj inkarnaciji bili zajedno,pa se u ovoj ponovo pronashli....
Ukoliko je konjkcija egzaktnija,utoliko je taj predhodni zajednichki zivot bio blizi ...

milenaaaa
07-10-07, 21:43
Najcheshce te pripadajuce dushe ,imaju u sinastrijama ,konjukciju Sunca i Mjeseca,shto je dokaz da su vec jednom,u nekoj predhodnoj inkarnaciji bili zajedno,pa se u ovoj ponovo pronashli....
Ukoliko je konjkcija egzaktnija,utoliko je taj predhodni zajednichki zivot bio blizi ...

njegovo sunce na 26om stepenu blizanaca,a moj mjesec na 19om stepenu blizanaca...

e ako smo mi ikad bili zajedno.... :wub2: :(

andjela pizelli
08-10-07, 19:41
njegovo sunce na 26om stepenu blizanaca,a moj mjesec na 19om stepenu blizanaca...

e ako smo mi ikad bili zajedno.... :wub2: :(

e moja milena,shto rec o toj konjukciji,mada ,ja mislim ,da uvjek vishe privlachi mjesec sunce ,nego obrnuto....ako neko ima drugachije iskustvo nek se javi:photo:

milenaaaa
08-10-07, 23:45
evo ja... :)
mislim da ipak vise on(sunce) privlaci mene(mjesec)...nego ja njega
mada ko zna.... :/

andjela pizelli
09-10-07, 01:11
evo ja... :)
mislim da ipak vise on(sunce) privlaci mene(mjesec)...nego ja njega
mada ko zna.... :/

znam jednu zensku,shto ima mjesec u jarcu,egzaktno sa partnerovim suncem i uspjela ga je upecati,za muza,hm,mozda i mjesec na sunce,znachi ,djeluje isto:loveletter:

Titanija
09-10-07, 01:49
znam jednu zensku,shto ima mjesec u jarcu,egzaktno sa partnerovim suncem i uspjela ga je upecati,za muza,hm,mozda i mjesec na sunce,znachi ,djeluje isto:loveletter:
Evo još jedna sa Mjesecom u djevici čiji muž ima tamo sunce, a ipak ovo Sunce više voli nego Mjesec

Last_Insight
10-10-07, 13:39
andjela negdje sam čitao da se mjeseci u opoziciji jako privlače. i u slučaju da jedan raste drugi pada. je li to istina ?

andjela pizelli
10-10-07, 14:47
andjela negdje sam čitao da se mjeseci u opoziciji jako privlače. i u slučaju da jedan raste drugi pada. je li to istina ?

da meni je i logichno da se privlache,(kao i planete benefici)
:photo:

milenaaaa
11-10-07, 19:09
evo ja sam klasicni primjer da se privlace ...

astron
12-10-07, 03:41
Evo još jedna sa Mjesecom u djevici čiji muž ima tamo sunce, a ipak ovo Sunce više voli nego Mjesec

Slozila bih se. Moje licno iskustvo je da se najblazhenije osjecam sa ljudima koji imaju mjesec na mome suncu, ali obrnuto nisam imala ni izdaleka tako blazhen osjecaj (kad je moj mjesec na njihovom suncu, mada se neki takvi jesu lijepili za mene; nije da mi nisu simpaticni, ali ne osjecam ih tako sjajno kao ove sto imaju mjesec na mome suncu)??

A mjeseci u kvadratu? :)

venera
18-10-07, 22:43
a ja sam čitala da konjunkcija 2 mjeseca donosi brak, valjda zato što je mjesec dom! Jel to točno?

milenaaaa
18-10-07, 23:12
Slozila bih se. Moje licno iskustvo je da se najblazhenije osjecam sa ljudima koji imaju mjesec na mome suncu, ali obrnuto nisam imala ni izdaleka tako blazhen osjecaj (kad je moj mjesec na njihovom suncu, mada se neki takvi jesu lijepili za mene; nije da mi nisu simpaticni, ali ne osjecam ih tako sjajno kao ove sto imaju mjesec na mome suncu)??

A mjeseci u kvadratu? :)

I mene zanimaju ovi kvadrati mjeseca ...

andjela pizelli
18-10-07, 23:13
a ja sam čitala da konjunkcija 2 mjeseca donosi brak, valjda zato što je mjesec dom! Jel to točno?

mjesec je dusha,znachi ,duhovno slaganje sa osobom u kom se znaku nadje...da obichno je predispozicija za brak,ali moze neki drugi losh aspekt da narushi vezu i pripadajuce dushe,se razdvoje.....i pate cijelog zivota....