View Full Version : Bear Share 6 - EXKLUZIVNO!!!

Miki_from_the_block
07-02-07, 21:10
Konacno je stigla nova verzija cuvenog download managera Bearsharea. Za razliku od ostalih P2P klijenata, ovaj je otisao je korak dalje, i otvorio je jednu novu dimenziju download-ovanja. Od solidnog P2P menegera pretvorio se u Multimedijalnog Profesion Music and Video menegera, sa mnostva mogucnosti i funkcija koje se dosad nisu ni kod jednog P2P-a pojavile. Ukljucen je novi acelator download fajla, koji ubrzava skidanje fajla. BS 6 koristi nove metode pronalaska fajla, sto povecava postotak ta pronadjete zeljeni fajl za vise od 70%. Prilikom downloada mozete da slusate pjesmu, sto je takodje plus poen za BS. Uostalom funkcija i mogucnosti, BS6 se sa svoje estetske strane pokazao jako kreativnim...

Obavezno ga skinite, siguran sam da se necete pokajati...!:)

Bear Share 6 (www.bearshare.com[url)

Psihologue
17-02-07, 17:10
Nešto nemogu da dođem do njega?

zoxy
17-02-07, 17:20
Nešto nemogu da dođem do njega?

http://www.toggle.com/6447/BearShare_6.htm

Psihologue
17-02-07, 17:31
Ok hvala..Treba li mu neka licenca ili crack?

Filip
17-02-07, 18:10
jel bolji od onoga De ce plus plus? ja sam cuo da je taj de ce najbolji.

zoxy
18-02-07, 03:07
Ok hvala..Treba li mu neka licenca ili crack?
Ne treba,samo uzivaj:)

zoxy
18-02-07, 03:08
jel bolji od onoga De ce plus plus? ja sam cuo da je taj de ce najbolji.
Dc++ je dobar,ali meni chesto ide na nerve,vishe volim Bearshare i Limewire,sve zavisi do ukusa i ocekivanja.

Psihologue
19-02-07, 20:18
Dobra su oba programa ali prvenstveno koristim E MULE

Miki_from_the_block
19-02-07, 21:16
E-Mule koristim prevenstveno za pretragu arhiva i programa, Limwire za filmove, a BearShare6 (koji se meni pokazao odlicnim Music download-derom) za muziku.

Psihologue
20-02-07, 07:56
Zavisi Miki koju muziku trazis..
E mule ima dosta klijenata sa starom discom muzikom...

Miki_from_the_block
20-02-07, 15:10
Pa da, za ovu komercijalnu muzike je BS najbolji. E mule je jedan super P2P zato sto mozes sam da biras servera, a i ima mnogo vise servera nego Limewire-a i BS-a zajedno. Zato sam naglasio da za programe koristim E mule jer je efikasan i ima puno srevera.