Miki_from_the_block
07-02-07, 21:10
Konacno je stigla nova verzija cuvenog download managera Bearsharea. Za razliku od ostalih P2P klijenata, ovaj je otisao je korak dalje, i otvorio je jednu novu dimenziju download-ovanja. Od solidnog P2P menegera pretvorio se u Multimedijalnog Profesion Music and Video menegera, sa mnostva mogucnosti i funkcija koje se dosad nisu ni kod jednog P2P-a pojavile. Ukljucen je novi acelator download fajla, koji ubrzava skidanje fajla. BS 6 koristi nove metode pronalaska fajla, sto povecava postotak ta pronadjete zeljeni fajl za vise od 70%. Prilikom downloada mozete da slusate pjesmu, sto je takodje plus poen za BS. Uostalom funkcija i mogucnosti, BS6 se sa svoje estetske strane pokazao jako kreativnim...
Obavezno ga skinite, siguran sam da se necete pokajati...!:)
Bear Share 6 (www.bearshare.com[url)
Psihologue
17-02-07, 17:10
Nešto nemogu da dođem do njega?
Nešto nemogu da dođem do njega?
http://www.toggle.com/6447/BearShare_6.htm
Psihologue
17-02-07, 17:31
Ok hvala..Treba li mu neka licenca ili crack?
jel bolji od onoga De ce plus plus? ja sam cuo da je taj de ce najbolji.
Ok hvala..Treba li mu neka licenca ili crack?
Ne treba,samo uzivaj:)
jel bolji od onoga De ce plus plus? ja sam cuo da je taj de ce najbolji.
Dc++ je dobar,ali meni chesto ide na nerve,vishe volim Bearshare i Limewire,sve zavisi do ukusa i ocekivanja.
Psihologue
19-02-07, 20:18
Dobra su oba programa ali prvenstveno koristim E MULE
Miki_from_the_block
19-02-07, 21:16
E-Mule koristim prevenstveno za pretragu arhiva i programa, Limwire za filmove, a BearShare6 (koji se meni pokazao odlicnim Music download-derom) za muziku.
Psihologue
20-02-07, 07:56
Zavisi Miki koju muziku trazis..
E mule ima dosta klijenata sa starom discom muzikom...
Miki_from_the_block
20-02-07, 15:10
Pa da, za ovu komercijalnu muzike je BS najbolji. E mule je jedan super P2P zato sto mozes sam da biras servera, a i ima mnogo vise servera nego Limewire-a i BS-a zajedno. Zato sam naglasio da za programe koristim E mule jer je efikasan i ima puno srevera.