View Full Version : Kutak za caskanje
Danas Vas sve castim za kupovinu i konacno preseljenje moje porodice u novom stanu:)
http://img82.imageshack.us/img82/3760/poslasticehs6.jpg (http://imageshack.us)
vozih se do sad...obozavam da vozim i super vozimmm..jeeee....nisam naRcis,ma ne... :)
qq moram da ucim,imam kolokvijum,a ocu i na ekonomijadu...sto da radim ????
a nocas cu u grad,a sjutra na zurku d+ radia...e jadna ja...tralalalalaalalallala...
ljubim vas sve...
mary desice ti se nesto lijepo..fino sam te sanjala..... :********
Čestitam Pehar...jel ti možda Ju šeta 4.?:)
andjela pizelli 02-05-07, 22:39 Sada kad sam ja tu, nema nikog http://www.thesmilies.com/smilies/videogame/zelda.gif
Evo mene Vendy,puna kuca....Peharici chestitam preseljenje,svih vas ljubim:cool:
Evo i mene, pozdrav za sve. Neobicno bez tebe Andjela svi se usute kad ti nisi tu.
Dobro nam se vratila draga @andjela http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/d080.gif
andjela pizelli 02-05-07, 22:58 ajd zdravo mi bile drage moje:tongue:
dobro vece svima:)
Andjo,nadam se da si se lijepo provela:p
andjela pizelli 05-05-07, 03:26 dobro vece svima:)
Andjo,nadam se da si se lijepo provela:p
ma jest mari al evo malo prije izashla iz kancelarije,nagomilalo se posla,obaveza....a gdje ste vi nocas:confused:
spavate a ja drezdim tu sama,prelistavam stranice Astrologusa....
andjela pizelli 05-05-07, 23:21 Pa gdje nam je nocas beskrajnost?Slavi sigurno,ostavi malo torte i za nas..od srca ti chestitam rodjendan i ovdje,poshto neznam dal cesh prochitati postove,na chestitkama;)
ljubim vas sve i da..
srecan rodjendannnnnnnnnn :)
andjela pizelli 06-05-07, 03:05 ljubim vas sve i da..
pa gde si milenice cmokic,neshto nam se mary zagubila:confused:
andjela pizelli 07-05-07, 00:26 pozdrav svima,shta kazete za nove smajlice,ja sam odushevljena:hug432:
Smajlici su super, pozdrav svima :love54236:
andjela pizelli 07-05-07, 11:47 pa gdje si vendy da nisi gdje putovala,ja evo ponovo na kracem putu:kiss1:
pa gdje si vendy da nisi gdje putovala,ja evo ponovo na kracem putu:kiss1:
Ma jucer sam i ja bila na kracem putu, ali evo danas sam tu http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/a065.gif . Sutra me opet nema po danu, opet me ceka putovanje. Nadam se da cu stic nocu pozdraviti vas kad se vratim :p Cujemo se jos ;)
Pozdrav svima...Ja sam isla da slvim Djurdjevdan, cela cetiri dana... rado bi vam poslala malo kolaca.... opet sam tu pa nastavljam sa ucenjem astrologije.
andjela pizelli 08-05-07, 18:26 Sutra me opet nema po danu, opet me ceka putovanje. Nadam se da cu stic nocu pozdraviti vas kad se vratim :p Cujemo se jos ;)
pa ti si gora nego ja:wub2:
EnSan,pa gdje su ti kolachi:toobad:
Nemoj da ih shaljesh molim te ,moram na djetu,ide kupanje,pa kako cu u kupaci:wacko:
andjela pizelli 08-05-07, 23:47 :loveletter: Pozdrav svim prisutnim a vidim da vas je 12:hug432:
andjela pizelli 09-05-07, 11:37 Dobar dan drage moje shto mi radite,osim shto ischitavate teme:tongue2:
Neshto niste raspolozne za caskanje:tongue343:
Vratila sam se jutros umjesto sinoc. Bilo je super. Pozdrav svima http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Amour/souffle-coeur-4415.gif
andjela pizelli 09-05-07, 13:35 poz i od mene
Mary nigdje ovih divnih smajlica,preslatki su,bar se isplazi:tongue343:
andjela pizelli 09-05-07, 13:50 :tongue2:
:tooth:
andjela pizelli 09-05-07, 20:53 ima li koga:tongue2:
Andjela,kada ces imati vremena za Dejvisona?
pozdrav Zenja
:loveletter: lijepi pozdrav,
Ženja
Mery
Andjela
Pozdravljam i ostale sudionike ovog foruma, ONO uobičajeno˝˝NOVA˝˝sam čitala sam malo postove od prije da vas bar malo upoznam i sto da kažem
;) PRVA LIGA STE
Pozdrav i tebi;)
:unsure: Što je ovo zar nema nikoga osim tebe Mery,no drago mi je što si ti ovdije .Nadam se da ćemo se tijekom vremena svi bolje upoznati,a tebi Mery
za sad punooo:kiss1:
Izgleda veceras smo samo ja i ti ovdje.:hug432:
Derek_Trotter 09-05-07, 23:20 Niste, ali imam utisak da vam mozda smetam?:shocked542::wink3:
Naravno da ne smetas,svi su dobrodosli
Nesto te nema na ove strane
Derek_Trotter 09-05-07, 23:32 Stignem dosta da iscitam ali ne i da se dovoljno ukljucim. Kad sam na forumu najvise mi treba da sredim nagomilano pisanje na Ekonomiji:mf_type:
Sto se astrologije tice, u pocetku sam bio skeptik ali svakim danom u nju sve vise vjerujem. :notworthy:
ooo pa to lijepo,jos da pocnes malo i nju da izucavas i tumacis :wendy_sp_h4h:
Derek_Trotter 09-05-07, 23:39 Mene najvise interesuje koje mi osobe astroloski odgovaraju.
Vidio sam da ima tu neke zakonitosti. Volim kreativne i ljude pune energije a zestoko me nervijeraju oni ljudi koji koce napredne stvari.
To mi je astrolog rekao i to je sto posto tacno.
eto Derek tu se slažemo ...i ja mrzim ljude pod ručnom kočnicom :)
Derek_Trotter 09-05-07, 23:54 @Koke_st
Nema te da nocas zadajes neke teske matematicke zadatke. Nisam mogao zaspati neko vece dok ti nesam rijesio onaj problem sa izgubljenim eurom.
@Koke_st
Nema te da nocas zadajes neke teske matematicke zadatke. Nisam mogao zaspati neko vece dok ti nesam rijesio onaj problem sa izgubljenim eurom.
haha,meni je baš taj zadatak bio onako simpatičan...sve jasno a ništa nije jasno
Derek_Trotter 10-05-07, 00:01 Od tada na tu temu ne idem u kasne sate. Ne mogu da joj odolim:w00t531:
Derek_Trotter 10-05-07, 00:12 Idem lagano. Mary, Koke, cujemo se...
Laku noc
Laku noc,Derek
Nisu,ja sam jos tu
pozdrav iz prohladnog Pariza Mary
Poz i tebi iz tople Podgorice
a gdje li nam je andjela veceras
andjela pizelli 10-05-07, 00:56 :loveletter: lijepi pozdrav,
Andjela
Pozdravljam i ostale sudionike ovog foruma, ONO uobičajeno˝˝NOVA˝˝sam čitala sam malo postove od prije da vas bar malo upoznam i sto da kažem
;) PRVA LIGA STE
Drago nam je da se liejpo osjecash na nashem malenom podforumu,napasnike odmah:gun_bandana:
jao Mary imam bas dobrog druga ovamo iz Podgorice,zove se DARKO,sa divnim naglaskom
fino,fino imam i ja dugaricu od davde koja je u parizu
andjela pizelli 10-05-07, 10:39 dobro jutro drage moje,hoce ko kuvati kaficu:loveletter:
Dobro jutro, tj. dobar dan svima. :guitar:
dobar dan i od mene :greedy:
dobro jutro drage moje,hoce ko kuvati kaficu:loveletter:
Pozdrav, evo kavice http://basicjuice.blogs.com/photos/uncategorized/kaffee.jpg :hug432:
andjela pizelli 10-05-07, 12:57 Ma znala sam tachno,ko ce nam biti nausluzi,hvala Vendy:loveletter:
Ja sam se jutros uspavala odrapila sam cak do 11 nisam cula :trumpet:
Ma znala sam tachno,ko ce nam biti nausluzi,hvala Vendy:loveletter:
Naravno, iako nisam brza ipak na mene mozes uvijek racunati http://www.postsmile.net/img/22/2260.gif
Pozdrav svima:whistling2:
:love54236:
DOBAR dan!
Ma dobrica sam ti ja Andjela, puno vas sve pozdravljam i stvarno mi je ugodno u vasem drustvu. :thumb_up:
Dobro vece,svako vece:wink3:
Cao Ledo,sta radis,kako si veceras?
:whistling2: Ma evo malo sam ti tužna pokušavam čitajući ove naše postove
malo ti priblžiti se materiji.prije sam došla do knjige Maje Lončarić mislila sam da sam nešto shvatila o astrol. ali što dalje saznajem čini mi se da tek ništa neznam.SORY ako ti je dugačko za čitati:loveletter:
ma cini ti se.samo polako
narode sta ono behu progresije, tj ima li negde nesto o njima
:1002: Pokusavam si sama analizirati nat. kartu no velik je to zalogaj pogotovo
kada ti u rod. listu pise 22h a mama kaže nisam sigurna od 9.30-12pm pa sad
ti znaj.Svi me vide kao čvrstu osobu ali ja volim slabost sakrit Bogme taško je to.:zip:
narode sta ono behu progresije, tj ima li negde nesto o njima
SEKUNDARNE PROGRESIJE - ili tzv. metoda DAN ZA GODINU koristi predpostavku cikličnosti vremena i teoriju da je svaki dan nakon rođenja osobe zapravo predstavnih određene godine života. Tako se za predviđanje 30-te godine života gledaju planetarni položaji 30-tog dana nakon rođenja.
PRIMARNE PROGRESIJE - ili tzv. metoda STUPANJ ZA GODINU također se koristi teorijom cikličnosti vremena. Ako se određeni (osobni) planet svake godine pomakne za 1 stupanj, s vremenom mijenja znak ili direkciju kretanja ili ukazuje na neki drugi način ukazuje na važnije životne promjene obilježene simbolikom tog planeta.
PROFEKCIJE - ili tzv. metoda ZNAK ZA GODINU su metoda koja se više koristila u srednjem vijeku, a u novije vrijeme ima ponovo sve više svojih pobornika. Planeti i točke horoskopa se direktiraju 30 stupnjeva za svaku životnu godinu tj. onoliko koliko je 1 astrološki znak.
TERCIJARNE PROGRESIJE - su vrlo slične primarnim progresijama, ali je metoda puno dinamičnija obzirom da se Suncu daje brži ritam - ritam Mjeseca. U tom slučaju, progresivno Sunce u jednom prosječnom životnom vijeku (oko 84 god.) neće prijeći samo 1, već čak 3 kruga (koliko je otprilike potrebno Mjesecu).
Dobro vece,svako vece:wink3:
@mery
može li nešto bez onog sata,nestrpljiva sam ;)
Što ti misliš Mery da li je vjerojatnije sa takovim stavom da sam u pod. Vodenjak sa sat. 10st. te jup.12st ili jarac(prazna kuća)?:tears:
e sad me puno pitas...
stvarno ne bih znala..
ja sa tek pocetnica
e sad me puno pitas...
stvarno ne bih znala..
ja sa tek pocetnica
Sory!Samo dumam.:rain:
dal neko zna koji datum se kuca na astro.com kad oces da uradis devisonku, ja sam recimo u braku, dal bi trebala da kucam datum vencanja ili datum kad je veza pocela, ili da ostavim danasnji datum.
ja ostavljam danasnji datum.mada pitaj jos nekoga mozda ja i grijesim ali mislim da nema veze nikakve koji datum stavis vazan je samo datum to dvoje za koje se radi
:hammer5425: Svi ste mi nekako povučeni!!!!:weeping:
andjela pizelli 11-05-07, 10:14 Pozdrav drage moje,nisam sinoc mogla uc u forum a bash zasukala rukave da radim,imala sam vremena e tako ti je to,kad se neda:weeping:
Zelim vam lijep dan:loveletter:
Nash predstavnik Stevan Faddy nije proshao namonteviziji,sigurno ste gledali,pa tranzitni saturn mu je na Mjesecu,nije mu mogao donijeti radost,nadala sam se da ce mu donijeti bar uspjeh,jer je prirodni vladar X kuce ali:toobad:
Postavljam kartu chim stignem:love54236:
Pozdrav svima,bas ste super:pg_bubbles_h4h:
andjela pizelli 11-05-07, 18:34 Pozdrav svima,bas ste super:pg_bubbles_h4h:
:gun_bandana:
ovako prolaze oni koji nas ne vole:thumb_up:
:tongue2: :hug432:
:confused: Ima li koga??????????
Malo bih se educirala,gdje ste osjećam se kao spužva...:notworthy:
Svima ovdje saljem jednu veliku http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/d042.gif
:trumpet: Vendy ako si tu pozdrav!
A vi ostali čujete li vapaj glasa mog:trumpet:
Andjela dođi oživi ovo mjessto malo:mf_type:
cao svima :tongue2:
:tears: Meriy jesi tu?
Jesam draga,sto si tuzna veceras? :tongue2:
:love54236: Ma nisam tužna već pomalo osamljena sad sam pisala svoj post
na temu reinkarnacije,svoj doživljaj pa me to malo iscrpilo.Ali svejedno tebi i svima ostalima :thumb_yello:
Ma vidim da mi niš drugo ne preostaje nego:lock:
:tooth: :superman: :zzsoft:
|
|