View Full Version : Kutak za caskanje
Ok, ok! :D
Nisam ja nikakav expert...
Pl u Sco najcesce znaci da imas sklonosti ka mistici, okultnom i naravno, astrologiji. On je u svom sjedistu, jer je Pluton vladar Skorpije. To u IXkuci. Posto je konjukcija sa Merkurom, takodje u Sco, to bi po mom misljenju znacilo da imas ostar intelekt (Me u Sco)...i da si pomalo lukava, i da imas smisla za humor tj. satiru ;)
A u IX kuci ne kontam sto znaci...ne jos uvijek...pomozite ljudi :D
Na jesen, Mary :D
onu tamo :D
E fala ti Blade! :)
Ajde vecheraj! Prijatno! ;)
Pozdrav Mary!
onu tamo :D
Ne nego ovu 'vamo:D
a u avgustu ce mi preci u prvo,a iz djevice izlazi tek one tamo na to sam mislila
Da :)
Jesi li bar smršala? :D
Ja sam se osušila dok mi je tranzitirao kroz 12-tu
Da :)
Jesi li bar smršala? :D
Ja sam se osušila dok mi je tranzitirao kroz 12-tu
jesam ljetos,pa sam se opet udebljala ove zime i sad opet pokusavam da smrsam
Ne brini, Saturn će odraditi svoje:D
Njega cekam :D
To je cini mi se jedina korist od njega
Definitivno:D Ja izgubila 7 kila:D
E i ja cu :)
Zato mi je JU na asc donio 10 vise,nego mi je super bilo dok je tranzitirao asc pa mi je lakse palo
Uh, da, i meni dok je Ju prelazio preko ascedenta bila sam pozamašna :) Toliko od njega tad, ništa posebno lijepo nije donio...dok nije opozicionirao Veneru;)
Meni jeste i kad je preko venere prelazio donio mi je posao i nista vise,sto se ljubavi tice samo patnju
Meni jeste i kad je preko venere prelazio donio mi je posao i nista vise,sto se ljubavi tice samo patnju
Pa Venera ti je u 2 :) Šta će on, mislio trebaju ti pare:)
Pa Venera ti je u 2 :) Šta će on, mislio trebaju ti pare:)
xaxaxax posto mi stalno trebaju bilo bi dobro da cesce svrace u 2,a ne jednom u 12 god
Samo bih htjela da kazem jos nesto Leptiricu...
Mjesec u Ovnu u prvoj kuci cini da osoba uvijek kaze ono sto misli tj. da je bez dlake na jeziku(koliko ja kontam). Zna da smiri ljude koji imaju problema ili koji su na neki nacin osteceni (pod stresom, u depresiji itd.), odnosno, uvijek ima pravu rijec.
A ja bih sad pisala do prek$utra, no mi se prisapavalo...:D
Hvala Blade,Bogme si sve pogodila,i za ovo i za ono prije...:)
Ljubim te,laku noc! ;)
Mjesec u Blizancima:thumb_up:
Vidim :)
What does it mean? :D
Pa svi smo lijepo raspoloženi, za ćaskanje, kuckanje, čitanje, pisanje, nasmijani smo i vedri:):)
Jaooo...pa kako onda da ne volim svoj znak? :D
Nego...kako si mi ti Ribice?
beskrajnost 10-04-08, 16:37 Bas i ja sam raspolozena , dobro se osjecam. *I naravno slusam muziku- blizanaci
Jaooo...pa kako onda da ne volim svoj znak? :D
Nego...kako si mi ti Ribice?
:thumb_up::wub2:
Da znate da sam i ja bolje, bolje nego prije 2-3 dana...onaj tranzitni Jupiter preko natalnog Neptuna... E sad, ne znam je li to zbog Mjeseca u Blizancima, ali ja se osjecam ok :)
Može biti, Blade. No pazite se kad uđe u Raka i naleti na Marsa:D Emotivcima eto suza...
Zor_djevojka 10-04-08, 16:42 meni je tr.Jupiter preko nat, Neptuna donio samo pad volje, razdrazhljivost, ravnodushnost, koje kilo vishka, nejasno sagledavanje muskaraca :D..
Bogu fala, pa je odshetao u Jarca...
Ček, samo da nađem one efemeride...
Ha????
12.04 Mjesec je u znaku Raka...
beskrajnost 10-04-08, 16:44 Meni jup kroz 3 kucu i stalno me cuva kroz promet.
Dobro, dosta o tranzitima. Nisam im baš nešto vična :D
Recite vi meni...kako tumačite Mjesec u Vodoliji u I? Znam da zavisi i od aspekata, nego mi samo recite, ako možete, nevezano za aspekte...
Zor_djevojka 10-04-08, 16:58 Chim kazhu Mo u Vodoliji meni odma' na pamet padne moj omiljeni grad Venecija...
I soliteri i potkrovlja :D
Meni neki naučnik ili revolucionar:lighten:
Mjesec u prvoj kući govori da osoba ne može da sakrije svoje emocije i da je bukvalno bez dlake na jeziku. A kad je taj Mjesec u Vodoliji...stvarno ne znam...ajde pomozite malo :)
beskrajnost 10-04-08, 17:37 Ja obozavam svoj mjesec u vodenjaku.
Mjesec u prvoj kući govori da osoba ne može da sakrije svoje emocije i da je bukvalno bez dlake na jeziku. A kad je taj Mjesec u Vodoliji...stvarno ne znam...ajde pomozite malo :)
Onda ne može da sakrije svoju tvrdoglavost i nezavisnost:D
Šalim se, ove osobe lako dobijaju naklonost ljudi
beskrajnost 10-04-08, 17:54 Ja bi rekla da mjesec u vodenjaku mnogo predstavlja slobodu, al zavisno od kuce koju vrstu slobode.
I ja mislim da pretstavlja slobodu i težnju slobodi, a ako je u prvoj kući?
andjela pizelli 10-04-08, 19:36 dan narode
đe si jobo druze stari,lete dani kao ludi....:toobad:
pozdrav svima koliko vas iam a ima vas trenutno 9 + ja
beskrajnost 10-04-08, 19:36 Pa prva kuca pripada ovnu, znaci ja bi rekla zelju za slobodom da bude u prvi u svemu.
Recimo ja osjecam prva i najvanije je sto ja osjecam al da se ne veze.
Ooooo, Andjela :hug432:
@Beskrajnost
Thx darling ;)
beskrajnost 10-04-08, 19:38 Budem jos razmislila ako zelis :)
Mada tcvoj je u 3 kuci pa mislim da volis pricat sa mamom, tj jako ti je bitno ( grrr moj merkur)
Naravno da mi je jako bitno ;)
Nego, nisam pitala za sebe, nego čisto onako...palo mi na pamet :)
beskrajnost 10-04-08, 19:44 Ma znas reci cu ti ja obozavam mjesec u 1 kuci, bezobzira na znak. Pravo mi je interesantno ta pozicija mjeseca. Ispada na taj nacin kao da je cijeli svijet naklonjen toj osobi, tj sebe uvijek stavlja na prvo mjesto, al zato razumije druge vise nego recimo neka druga pozicija. Najgora pozicija mjeseca za mene je 2 il 12 kuca.
beskrajnost 10-04-08, 19:44 :bye1::bye1:
cao mary:superman:
cao zenske,sta radite?vidim caskate o mjesecu
andjela pizelli 10-04-08, 19:59 imala je algol ideju o maloj skoli astrologije,moramo je pitati kako je to mislila...da se ne mucite tu na kutku za caskanje,da to nekako bude sistematizovano
bas bi bilo zgodno ona se dugo bavi astrologijom i ima sigurno iskustva
Hmmm...fino zvuči...evo ćakulamo o Mjesecu :D
Idem ja sad :bye1:
Senza_Guerra 10-04-08, 20:08 A bilo je vise i vrijeme :D
Dobro, Kubancu jedan :D
(ojača li više? ja i dalje čekam ispred vrata...a ti ništa...dobro, dobro...:D)
Senza_Guerra 10-04-08, 20:29 Cek cek, polako, moram da ovladam svim vjestinama :boxing542::brucelee::rambo:
Dobro, momak, aj sad idi vježbaj :D
Šalim se ja :cool: :D
andjela pizelli 11-04-08, 01:58 ajd laku noc:bye2:
Dobro jutro svima.
Ljudi, sredinom idućeg mjeseca trebam dobiti svoj laptop. Jedva čekam. Ovo je za izluditi..............
andjela pizelli 11-04-08, 13:52 Dobro jutro svima.
Ljudi, sredinom idućeg mjeseca trebam dobiti svoj laptop. Jedva čekam. Ovo je za izluditi..............
super nek ti je sretan
pozdrav svima:pg_bubbles_h4h:
beskrajnost 11-04-08, 14:28 Dobro jutro svima.
Bas ce mi bit drago:rambo::rambo:
andjela pizelli 12-04-08, 00:25 a ima li koga?:yawn431:
Zor_djevojka 12-04-08, 00:27 ima mene, al' na kratko ;)...Ochi se sklapaju...:)
andjela pizelli 12-04-08, 00:28 a evo i ja malo svratila...samo da vidim sto se radi,poz
Zor_djevojka 12-04-08, 00:29 :)...i za tebe...izgleda smo same ovdje :)
andjela pizelli 12-04-08, 01:15 http://a846.ac-images.myspacecdn.com/images01/75/m_5ebbc1295d904ee12e4c3a42f2fce7cd.gif
andjela pizelli 12-04-08, 01:49 http://i226.photobucket.com/albums/dd80/ninobias63/74-3.gif
pozdrav svima !
andjela:bye1:
andjela pizelli 13-04-08, 00:09 pozdrav svima !
andjela:bye1:
a đe si vlado? pozdravi joba kad ga sretnes:loveletter:
andjela pizelli 13-04-08, 00:10 http://www.gif-bilder.de/pictureviewer/bilder/gute%20nacht%20gruss00002.gif
andjela pizelli 13-04-08, 01:24 http://i59.photobucket.com/albums/g296/edge06/comment/graphic-100.jpg
Super su ti ove slike andjela.......
Pozdrav svima:bye1:
a đe si vlado? pozdravi joba kad ga sretnes:loveletter:
posao ... obaveze ... = malo vremena za razonodu :bye1:
sto je nesto tiho ovdi veceras......de ste ljuuudiiii:wacko::walkman:
Hello!
Jeste da ne posjecujem mnogo ovaj dio,ali red bi bio da se javim...:)
Last_Insight 13-04-08, 22:03 na dosta foruma je tiho, pa nisu sve planete u praznom hodu :D
andjela pizelli 13-04-08, 23:09 Super su ti ove slike andjela.......
sve za prijatelje:loveletter:
valdice,medijum,leptiric,vindex sto se radi;)
Pusica andjela! ;)
Opushtam se pred spavanje...:)
Kako si mi ti? :)
:bye1::throb::throb::throb:
andjela pizelli 14-04-08, 10:31 Pusica andjela! ;)
Kako si mi ti? :)
a evo na poslu....:mwah1:
pozdrav svim prisutnim i odsutnim
Senza_Guerra 14-04-08, 13:04 :hug432:
Pozzzz
andjela pizelli 14-04-08, 13:26 http://i138.photobucket.com/albums/q254/suzieblue21x/dea53908.jpg
eto i i od mene jedan BIG KIS.......tmurnog li jutra u nasem kraju!!!!!
andjela pizelli 14-04-08, 15:01 eto i i od mene jedan BIG KIS.......tmurnog li jutra u nasem kraju!!!!!
:trumpet:
nesto za betty boop
http://i232.photobucket.com/albums/ee309/LilMiss71281/th_BettyBoop-7.jpg
:trumpet:
Jes jes Andjo da znas kako prija truba na uvce u ovakvim momentima:cheezy::mwah1:
Zor_djevojka 14-04-08, 15:09 da vam se i ja javnem ;)
Zor_djevojka 14-04-08, 15:13 shta radite :)
jackeyalineonazis 14-04-08, 16:45 Pozdrav svima.
Nisam bila tu neko vreme pa vas sve pozdravljam ;)
Imam jedno pitanje, a ne znam gde da ga postavim pa se nadam da ovde najmanje Off-topujem...
Polozaj Meseca se u jednoj natalnoj karti razlikuje kada se rucno pravi horoskop i kada se horoskop pravi na astro.com ili preko programa sa pravljenje horoskopa, pa sam malo zbunjena :wendy_sp_h4h: Polozaji ostalih planeta su isti.
Da li je to moguce i da li je neko imao slican problem?
Last_Insight 14-04-08, 18:29 nemoj se daviti ručnom izradom prekomplicirano je vjeruj programima. kod mjeseca ima mnogo varijabli koje moraš kod ručne izrade uzeti u obzir.
andjela pizelli 14-04-08, 19:55 Pozdrav svima.
Nisam bila tu neko vreme pa vas sve pozdravljam ;)
ciao draga:photo:
uzimaj polozaje planeta iz astro coma on je najtacniji provjereno
pozdrav za vladicu i sve prisutne:wink3:
pozdrav i od mene:bye1::bye1:
dan narode i pozdrav:character38542:
|
|