Nostradamusova proročanstva za 2007 – 2012 Vijesti Crna Gora
 

Drugacija radio stanicaDRSPodgoricaklikni
Skala radioSkala RadioKotorklikni
Mx radioMxRadioPodgoricaklikni
Radio JadranRadio JadranHerceg Noviklikni
Radio GusinjeGusinjeklikni
Radio JupokRozajeklikni
Radio Bijelo PoljeBijelo Poljeklikni
F RadioBarklikni
Radio BudvaBudvaklikni
Radio BarBarklikni
Radio DuxTivatklikni

 
12.1.2007.
Nostradamusova proročanstva za 2007 – 2012
Na internetskim stranicama Nostradamus Online objavljena su zanimljiva proročanstva za razdoblje u koje smo upravo ušli – od 2007. do 2012. godine. Autori stranice, ali i knjige koju reklamiraju, tvrde kako će, prema zapisima koji se pripisuju Nostradamusu to razdoblje biti "vrijeme nevolja" puno ratova, očaja i zla, ali i nade i obećanja.

Naime, članovi Italijanske nacionalne knjižare prema toj su stranici u maju 2004. u Rimu otkrili rukopise slavnog proroka Michela de Nostradamusa (1503-1566). Rukopise je navodno Nostradamusov sin poklonio Papi Urbanu VIII (1568. – 1644.), da bi nakon njega gotovo četiri vijeka ležali sakriveni u rimskim arhivima.

Zapise je istražio dr. Michael Rathford. Kombinovanjem tradicionalnih metoda i savremenih algoritama došao je do tehnike za dešifriranje koju je nazvao Nostradamusov kod (sličnost s Da Vincijevim kodom vjerovatno je slučajna). Na temelju svog tumačenja Rathford je napisao knjigu koja se zove Nostradamusov kod: Treći svjetski rat. U njoj se opisuju aktivnosti Osame Bin Ladena, teroristički napadi na SAD, nuklearno razaranje Rima i sukobi SAD-a sa Iranom odnosno Sjevernom Korejom.

Pomoću Nostradamusovog koda Rathford je utvrdio da otkriveni spisi između ostalog, opisuju i razdoblje koje slijedi, te ključne ucesnike u njemu poput Osame Bin Ladena. Poglavlje koje se odnosi na razdoblje od 2007. do 2012 (u njegovu tumačenju) opisuje kako će se neki 'ludi vođa' s Bliskog istoka domoći nuklearnog oružja i njime napasti Evropu. Jedna će bomba završiti u istočnom dijelu Sredozemnog mora i zatrovati ribe. Evropske zemlje pokušat će intervenisati, međutim, vođa će upotrijebiti ostatak svoga nuklearnog arsenala u napadu na druge djelove Evrope, osobito Italiju i u njoj Rim. No, uza svu ludost i moć koju posjeduje, taj čelnik još nije onaj pravi Antikrist kojeg tako često u svojim proročanstvima spominje Nostradamus, već njegov prethodnik i pomoćnik koji će mu tek pripremiti i olakšati dolazak.

Prema rukopisima, razdoblje koje slijedi bi će obilježeno i prirodnim katastrofama poput potresa i vulkana, te klimatskim promjenama koje će izazvati suše i glad. Prirodne nepogode, prije svega potresi i poplave, narocito će snažno pogoditi Sjedinjene Države. U nastojanju da se suoči s katastrofama SAD će bankrotirati.

Koristeći tešku situaciju Antikrist će preuzeti vlast u Aziji i na Bliskom istoku. Sve to zajedno – strah, suše, glad, neprijateljstva, poplave i potresi, ludaci i teroristi – konačno će dovesti, barem prema Rathfordu, do Trećeg svjetskog rata.

Sve u svemu ulazimo u pravo "vrijeme nevolja". Gdje naći nadu i obećanja koje spominje autor teško je zaključiti iz uvoda, no vjerovatno postaje jasnije onima koji naruče spomenuti bestseler.


Napomena:
Ako zelite dati svoj komentar ili hocete saznati nesto vise posjetite ::FORUM::


 

 
 
Copyright MADEinMONTENEGRO.com © 2004-2018 Sva prava zadržana .
Kontakt: